Dallas Golvslipning i Stockholm

Dallas Golvslipning i Stockholm arbetar med golvslipning och ytbehandlingar. Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Dallas Golvslipning i Stockholm slipar och behandlar alla typer av trägolv och trappor, stora som små. Vi använder moderna och så gott som dammfria maskiner samt effektiva och miljövänliga material. Våra medarbetare har lång erfarenhet av golvarbeten och behärskar de flesta behandlingar. Några exempel på behandlingar är lack, lut, olja, pigmentering, vax m fl.

Dallas Golvslipning i Stockholm har både kunskapen och tekniken för att uppnå bästa resultat och vi arbetar alltid med fokus på att våra kunder ska bli nöjda. Vi försöker alltid erbjuda den mest hållbara och kostnadseffektiva lösningen för just ert golv. Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd.

Vi kan även arbeta helger och kvällar, enligt överenskommelse.

Kostnadsfri offert

Vi garanterar dig ett resultat som du blir nöjd med. Vi kan våra golv så  kontakta oss  redan idag för en kostnadsfri offert för golvslipning och ytbehandling av ditt trägolv. Dallas Golvslipning i Stockholm slipar och ytbehandlar alla slags trägolv i stockholm med omnejd. 

Rotavdrag för golvslipning

Äger du din bostad har du möjlighet att få en skattereduktion med 30 % av arbetskostnaden när du anlitar en hantverkare.

För mer information besök skatteverkets hemsida

Ett bra val för ditt golv.

Dallas Golvslipning i Stockholm är ett företag att lita på. Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

  • Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd
  • Vi arbetar kvällar och helger om det behövs
  • Vi utför alla arbeten på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt
  • Vi värnar om miljön och söker hela tiden efter nya material och ytbehandlingar
  • Vi ger alltid skriftliga offerter
  • Vi har företagsförsäkring i IF
  • Vi har F-skattsedel
  • Vi jobbar med ROT

Kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig med dina golv eller för en kostnadsfri offert.