Golvslipning i Stockholm

Dallas Golvslipning i Stockholm utför golvslipning och ytbehandling på alla typer av trägolv, trappor och oavsett hur slitet golvet är garanterar vi er att vår golvslipning och ytbehandling ger ditt golv ett nytt liv igen.

Ge ditt golv sitt ursprungs glans igen. Ett trött och slitet parkettgolv blir som nytt och får en lyster som ger dig ett leende på läpparna igen.

Ytbehandling av trägolv

Olja - förstärker träets färg och struktur. Oljebehandling är det mest naturliga sätt att skydda ett trägolv på. Oljan tränger ner på djupet och skapar ett vackert och tåligt golv.

Hårdvaxolja - naturliga vaxer och vegetabiliska oljor skapar en ytbehandling som tränger ner i träet. Hårdvaxolja är mycket vattenavvisande och fungerar även att behandla köksbänkskivor, bord, bardiskar med.

Lack- Ett trägolv som behandlats med lack är lättstädat och tåligt och du väljer mellan matt, halvblankt eller blankt lack.

Lut -gör att furugolvet inte gulnar lika snabbt som det annars skulle göra. Lutbehandlingen gör dessutom att furugolvet blir mindre fuktkänsligt och mer reptåligt. Lutbehandlingen avslutas med naturell olja, vitpigmenterad olja eller såpa.

Bets eller lasyr- används för att färga golvet. Avslutas med lack eller hårdvaxolja för ett hållbart resultat.

Olja

OLJA

Hårdvax

HÅRDVAX

Lack

LACK

Bets

BETS

Lut

LUT

Lasyr

LASYR

Underhåll av oljebehandlat golv

Ett oljebehandlat golv skall med jämna mellanrum underhållas. Efter ordentlig rengöring kompletteras grundoljebehandlingen med en underhållsolja som rengör och tillför nytt skydd till golvet. De första underhållen är mycket viktiga för att snabbt uppnå ett fullgott skydd till golvet. De första underhållen är mycket viktiga för att snabbt uppnå ett fullgott skydd till golvet.

Ett bra val för ditt golv.

Dallas Golvslipning i Stockholm är ett företag att lita på. Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

  • Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd
  • Vi arbetar kvällar och helger om det behövs
  • Vi utför alla arbeten på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt
  • Vi värnar om miljön och söker hela tiden efter nya material och ytbehandlingar
  • Vi ger alltid skriftliga offerter
  • Vi har företagsförsäkring i IF
  • Vi har F-skattsedel
  • Vi jobbar med ROT-avdrag

Kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig med dina golv eller för en kostnadsfri offert.